Enkele afspraken…

De boodschappertje-blog heeft als enige bedoeling een bijkomend communicatieplatform te vormen tussen de verschillende groepen die samen een “schoolgemeenschap” vormen in de breedste zin van het woord. Naar mijn gevoel is deze gemeenschap samengesteld uit :

de leerlingen en kleuters

de leerkrachten en directie

de ouders en familieleden (opa’s en oma’s bv.)

de buurt

Deze blog stelt zichzelf ambitieus -zo zijn we- tot doel alle leden van deze ruime schoolgemeenschap de kans te geven met alle andere leden van deze groep in contact te treden. Een forum, zo u wil…

Deze blog is volkomen vrijblijvend en geen officieel initiatief van de school zelf. Dit is dus niet de plaats om formele vragen te stellen of wat dan ook dat enig officieel karakter heeft, neer te schrijven. De vragen die u hier stelt, de opmerkingen die u hier maakt, de verzuchtingen die u hier slaakt : daar zal enkel op vrijwillige basis en volledig vrijblijvend door diegene die zich erdoor aangesproken voelt op worden gereageerd. En iedereen heeft het vreselijk druk… dus verwacht geen reacties binnen het halfuur dat iets op deze blog gepubliceerd wordt.

Iedereen mag en kan (en moet) trouwens te allen tijde reageren op elk van de posts. Een blog leeft tenslotte maar bij de gratie van de reacties die op de verschillende posts gemaakt worden. Wij houden ons echter wel het recht voor om uitlatingen die ons niet gepast toeschijnen te verwijderen.

Ik wens ieder dit leest een machtig prachtig 2007 en toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: