WINTERFEEST 2006-2007

Er zijn geen echte winters meer,… dus lasten we die winterfeesten ook maar af?

Net nu ik de hoop op een tijdelijk en seizoensgebonden bijbaantje als barman had opgegeven, viel ze in de boekentassen van m’n kleintjes : de uitnodiging. Het Winterfeest gaat door. En wel op :  10 februari 2007  (da’s wel héééél nabij…)

blote poepToegegeven, ik had het niet zo onmiddellijk door : de blote poep van die jongedame op het eerste blad leidde mijn aandacht van de inhoud af maar als teaser – op het vlak van communicatie heeft onze ouderraad van niemand lessen te leren…- kan het wel tellen natuurlijk : de brief werd gretiger dan andere gelezen -op zoek naar de link met die bewuste madam ( die was er niet …of dien ik het in de “sprookjessfeer” te zoeken?).

Leuk detail :  de bolognaise-saus die ’s avond met de pasta wordt opgediend zal met halal-rundvlees bereid zijn (een italiaans gerecht in België opgeschept met respect voor onze andersgelovige medemensen : kijk, dat vind ik nu eens een positieve boodschap voor ons en onze kinderen)

Bij de uitnodiging zit tevens een dringende oproep : we hebben dringend prijzen voor de tombola nodig. Hier vind je de type-brief die hiervoor werd opgesteld.

(en voor wie – net als ik (soms) – de schoolberichten als natte, verfromfraaide vodjes terugvindt op de bodem van groezelige boekentassen : hier ook nog de inschrijvingsstrook.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: