Gezocht : Handige Harries en Henriettes !

Eén van uw (klein-)kinderen loopt school op het Boodschapinstituut , bovendien beschikt u over een onvermoed talent en zo nu en dan een klein beetje tijd op overschot, dan moet u zeker onderstaande oproep (van de Ouderraad) lezen.

“Onze school wil een database aanleggen van zogenaamde “Handige Harries” : papa’s (en mama’s) die zich aanbieden om van tijd tot tijd klusjes op te knappen op school.

Op dit moment is het zo dat er een heel beperkt aantal ouders zijn die hier tijd aan willen besteden. Om de last een beetje egaler ter verdelen willen we een oproep doen aan alle ouders om zich te melden. Het gaat om kleine klusjes in de school, zoals dingen ophangen, fietsen repareren (bv. banden plakken!) en andere kleine klusjes. We hebben ouders die in allerlei dingen gespecialiseerd zijn en zouden graag een bestand maken van mensen – met hun domein – die bereid zijn af en toe op school ergens mee te helpen.”

Hoe? Reageer gewoon op deze post met wat je voor ons kunt betekenen. Vervolgens nemen wij of de ouderraad opnieuw contact met jullie -je moet nl. een email opgeven om te kunnen reageren- om dit bevestigen. (NB. het emailadres dat je opgeeft, wordt nooit publiek kenbaar gemaakt en zal dus niet resulteren in een spamwaterval!). Wil je het kleine grut eens lekker versteld van je kunnen doen staan, dan krijg je nu de kans van je leven (Eenmaal de twaalf jaar voorbij: dan mag je het wel vergeten : dan zijn pa of ma wellicht enkel nog een bron van publieke schaamte aan de overkant van die fameuze kloof….).

Ik ben alvast vrijwilliger voor het maken van een schoolblog. Of bestaat die nu al….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: