denksnoepje #2

I found one day in school a boy of medium size ill-treating a smaller boy. I expostulated, but he replied: ‘The bigs hit me, so I hit the babies; that’s fair.’ In these words he epitomized the history of the human race.

Bertrand Russell, filosoof

(Op school zag ik eens hoe een jongen van middelmatige gestalte een kleinere jongen mishandelde. Ik wees hem terecht,  maar de jongen antwoordde : ” de groten slaan mij, dus sla ik op de kleintjes, da’s toch maar fair.” Met die woorden vatte hij de geschiedenis van de menselijke soort samen.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: