Berichten van het 3de leerjaar

Hé Iedereen,

Hier volgt een flitsend nieuwbericht van het derde leerjaar. De voorbije weken hebben we allerlei toffe dingen gedaan. We hebben allemaal een coole vis gemaakt om op te hangen op het prikbord in de inkomhal van ons schooltje. Al die vissen dicht bij mekaar. Iedereen samen, maar allemaal toch een beetje anders.

Verbondenheid met anderen !!!

We vierden de verjaardag van Charles, Asli kreeg nieuwe schoenen, de Meester een nieuw kapsel, Martin noemde de Meester een krullebol, de pen van Nora lekte inkt maar toch haalde ze een 10 op 10 voor dictee, Leyla kreeg een mooie halsketting, Mateo vergat de broodbak maar spurtte dan supersnel naar beneden om hem toch te gaan halen, Alexander vergat zijn boekentas aan de bushalte, Elif, Gresa en Eleonora scoorden op het ganzenbord, Eline ging eens niet Opagne, Matias kon niet stilzitten,Claire werd verkozen tot tofste stripmaker, Tristan tekende er op los, Can en Serhat vouwden honderden vliegers, Queryn was de beste postbode van het land, Damien deede een coole truk met papier knippen en Natacha ging uitwaaien aan zee.

De klok lezen gaat steeds beter en beter dankzij onze zelfgemaakte klokjes . We maakte supertoffe sneeuwmanne in klei, zodat het misschien zou gaan sneeuwen want we missen allemaal de sneeuwpret.

Groetjes,

het derde leerjaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: