Mambo-king kers op spetterend Winterfeest…

Deze zaterdag was het zover. Het ! Was ! Weer ! Feest ! En de drankjes, taartjes en, later op de avond, rijkgevulde pastaschotels circuleerden vrolijk en vrijelijk. Zelfs een doos chips die enkel door de schaars aanwezige archeologen naar waarde geschat kon worden, kon de sfeer niet stukmaken.

De sprookjes bevielen het kleine en minder kleine grut uitermate (zo mocht ik van de mijne althans vernemen …). Juffrouw Marina joeg de kinderfuif -style 2007- met charme en kunde ongekende hoogtes in. De halal-pappardelle smaakten heerlijk . De kaasschotels waren geraffineerd. De prijzen van de tombola somptueus…

Enkel hoogtepunten van de avond.

Op de eerste plaats : de papa’s,de mama’s van de ouderraad en de juffen die zich in de keuken schuilhielden om daar het zware werk achter de schermen te klaren. Ik durf er niet aan denken wat er allemaal bij de organisatie van zo’n feest komt kijken. Applaus ! (trouwens: iedereen die een steentje bijdroeg : Applaus !)

De kwis die de Juffen en Meesters glansrijk doorstonden (mits enig spiek- en fluisterwerk -ahum, pedagogisch net iets minder verantwoord šŸ˜‰ .

En dan natuurlijk : de Mambo-king (omringd door een stel fraai uitgedoste, aangenaam ogende en opzwepend dansende jongedames) die sindsdien enkel nog met een pruik en donkere zonnebril de straat op durft…

Hierbij alvast enkele fotografische indrukken :

Mambo-king IQ-test Kinderparapludansje diepte-interview Noem de drie Gratieƫn? Juf Kristina denkt na... IQ-test

One Response to Mambo-king kers op spetterend Winterfeest…

  1. patries schreef:

    Het was inderdaad een leuk feest – zelfs wij keukenprincessen hebben er een tijdje van kunnen genieten dit keer. En dat is allemaal dankzij de steun van enorm veel mensen. Dus hierbij een bedankje aan alle helpers – groot en klein – die het mogelijk maken zo’n feest te organiseren. Het winterfeestcomite (ann H., marijke, pol en patries) regelden de grote lijnen, maar zonder de hulp van vele ouders, leerkrachten, kinderen en sponsors, zou zoiets niet mogelijk zijn.
    Dus bedankt voor jullie tijd, alle helpende handen en….
    op naar het zomerfeest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: