Carnaval : de foto’s

IMG_6436 HPIM2271
HPIM2275 HPIM2258HPIM2261 HPIM2273

(Ik besef dat onze politiek aangaande het publiceren van foto’s nog niet helemaal op punt staat. Ik doe m’n best om zo weinig foto’s met “herkenbare” kinderen op het net te publiceren en zoveel mogelijk foto’s van kinderen van wie de ouders toestemming gaven. Deze laatste zijn dus in principe enkel mijn kinderen. Maar mocht u spontaan te kennen geven dat u er geen bezwaar tegen hebt dat foto’s van uw kinderen op deze blog verschijnen, geef me dan een seintje. Ik geef u steeds de garantie dat ik foto’s onmiddellijk verwijder van zodra u daarom verzoekt. Later probeer ik een meer globale politiek rond het publiceren van foto’s te ontwikkelen.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: