Maak van “boodschappertje-blog” JULLIE “boodschappertje-blog”

Sommigen onder jullie zullen het al gemerkt hebben, ik heb het wat drukker dan gewoonlijk en het bloggen moet al eens wijken voor “dringender” zaken. Ik blijf in ieder geval de agenda bijhouden ( met o.a. de verjaardagen). Maar zonder jullie medewerking zal deze blog het -denk ik- niet lang uitzingen. En dat zou ik alvast jammer vinden.

Hoe kun je een bijdrage leveren?

Eerst en vooral door artikeltjes te schrijven natuurlijk (en mailen naar “boodschappertje” en te reageren op de artikeltjes (“posts”) van anderen.

Maar posts dat kunnnen ook tekeningen, opmerkingen ( al dan niet kritisch) , vragen , anekdotes, grappen, foto’s, grappen, spelletjes, raadseltjes,….. zijn (mail alles maar door of geef ze aan Stan of Zélie)

Ook het uitzicht van deze blog kunnen jullie bepalen en ik denk hierbij vooral aan de hoofding ervan.

Hierbij vinden jullie twee “headers” die we op de blog kunnen plaatsen. Eén met voorgedrukte lettertjes ( voor de allerkleinsten) en één zonder ( voor zij die al kunnen schrijven).

kleur_boodschappertje.pdf

kleur_boodschappertje-met-letters.pdf

De bedoeling is dat jullie daar een prachtige, in het oog springende header van maken. Enige voorwaarden zijn : goed leesbaar het woord “Boodschappertje” vermelden en binnen de smalle rechthoek kleuren. En verder kan alles : collages, kleuren, schilderen, stempelen,…. laat de creativiteit maar de vrije loop.

Kom op, ik reken op iedereen… !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: