Schoolsport !!

Dit schooljaar zou de school zich willen inspannen om, in samenwerking met de Stichting Vlaamse Schoolsport, jullie kinderen een kans te bieden om 2 maal per jaar deel te nemen aan een naschoolse activiteit.
In het kader van de schoolsport ontmoeten scholen elkaar op woensdagnamiddag, met als doel de schoolgaande jeugd extra sportkansen te bieden. Deze recreatieve activiteiten dragen bij tot de sportieve ontwikkeling van een kind en geeft hen de mogelijkheid om samen met hun klasgenoten, hun vertrouwde groep, te sporten.

De kinderen, die op vrijwillige basis wensen deel te nemen aan een extra sportactiviteit, zullen onder de begeleiding van de leerkracht Lichamelijke Opvoeding naar de locatie gebracht worden en dienen na de activiteit terug op school afgehaald te worden. Het uur zal ten gepaste tijde medegedeeld worden.

En hierbij het fotografisch verslag van de voetbalnamiddag :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: