Dikke-truiendag – 15 februari 2008

We zijn er vroeg bij dit jaar. Een gunstige wind bezorgde ons onderstaand bericht :

“Speel het slim thuis, op school en op het werk!
De Vlaamse overheid roept iedereen op om deel te nemen aan de vierde Dikke-truiendag op 15 februari 2008. Die dag gaan we met z’n allen de CO2-uitstoot verlagen door in de dagelijkse activiteiten thuis, op school én op kantoor minder energie te verbruiken. De Dikke-truiendag mikt vooral op eenvoudige maatregelen die je kan nemen zonder dat je aan comfort moet inboeten. Zo moet rationeel energieverbruik een structurele verankering krijgen thuis, op de werkvloer en op school.
dikke_truiendag2008_2
Vanaf nu kan je de nieuwe website van de Dikke-truiendag 2008 bezoeken. Je kan er onder andere je deelname registreren, een affiche bestellen, acties kiezen en je vindt er massa’s slimme energietips voor nu, 15 februari en nadien! Deelnemers maken trouwens kans op mooie prijzen zoals een zonneradio, een energieaudit van de woning of zelfs een uniek kunstwerk voor op kantoor!
Speel het slim op 15 februari en klik alvast hier op .”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: