Flagey Kinderdag

 Hé Boodschappers,

 De laatste vrijdag van de herfstvakantie is het feest in Flagey voor iedereen  tussen 6 en 12. Komen jullie ook? Minne (4L) en Rosa (1L) alvast wel…

 Vrijdag 31 oktober, de laatste weekdag van de herfstvakantie, organiseert Flagey samen met een aantal buren, een heuse KINDERDAG. Kom die dag dus gerust met uw kinderen (of die van de buren) naar het werk en laat ze een dag zorgeloos los in het gebouw.
Er zijn doorlopend knutselactiviteiten, kortfilms in Studio 5 en ’s middags tovert  Max Vandervorst zoals geen ander uit een gieter, een conservenblik of een fietsstuur een muziekinstrument.


 Brussel Deze Week laat de kinderen kennismaken met een krantenredactie en zet  hen als journalist aan het werk: ze kunnen hun eigen krantencover maken.  tvbrussel onthaalt de kids in hun studio. Daar kunnen ze meewerken aan een  nieuwsitem voor het journaal. Bij FM Brussel staan medewerkers van het  kinderprogramma Klets hen op te wachten om de radiostudio’s te bezoeken en even zelf radio te maken.
En er zal ook gezongen worden! De zangers van het Vlaams Radio Koor leren uw kinderen meerstemmig zingen. Na een uurtje oefenen volgt een toonmoment voor mama’s, papa’s, broers en zusjes, ….
En kent u het Doodles-deuntje? Na het concert van het Brussels Philharmonic kunnen uw kinderen het zeker meefluiten. Het orkest warmt zich eerst op met de alles-erop-en-eraan versie en dan is het aan de kinderen, om dit bekende Amerikaanse volkswijsje helemaal naar hun hand te zetten en het orkest te dirigeren.
En om de dag uitbundig te eindigen is iedereen welkom voor Kids Bal Moderne!
Hebt u kinderen tussen 6 en 12 jaar? Kent u kinderen van die leeftijd? Schrijf ze in voor deze niet te missen dag en breng ze om 9 uur naar ons bespreekbureau op het Heilig-Kruisplein, waar ze u om 18 uur ook terug opwachten. Bij een aantal activiteiten zijn ouders en begeleiders ook welkom
 Info & Reservatie: enkel via Sinta Wibowo op 02 641 10 75 – sinta[at]flagey.be .
 Een dagpas kost 7 EUR, vanaf 4 kinderen 5,5 EUR per kind. (inclusief  boterhammenlunch en vieruurtje)
 Het middagconcert kan u met uw kinderen bijwonen tegen 5,5 EUR.
 Alle info en het gedetailleerde programma vindt u op www.flagey.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: